e
Banner

Etiketler: cömert varlık



OMSAN Lojistik, Marmaray'dan ilk otomobil taşımasını yaptı


Yayın: 18-01-2021
Kategori: Lojistik

Türkiye’de demiryolu tren işletmeciliği yetki belgesine sahip ilk özel tren işletmecisi olan OMSAN Lojistik, Marmaray üzerinden Avrupa’dan Asya’ya ilk otomobil taşımacılığını gerçekleştirerek kendi alanında bir ilke imza attı. OMSAN Lojistik, 60 metre derinliği ile raylı sistemler tarafından kullanılan dünyanın en derin batırma tüp tüneline sahip olan Marmaray’dan geçiş yaparak, dünyada denizin altından bu derinlikte otomobil taşıyan ilk şirket unvanının da sahibi oldu. 




OMSAN otomotiv lojistiğinde alternatif çözümlerle konumunu güçlendiriyor



Türkiye’de demiryolu tren işletmeciliği yetki belgesine sahip ilk özel tren işletmecisi olan OMSAN Lojistik, yurt içinde otomobil taşımacılığından sonra yeni bir ilke daha imza attı: Marmaray üzerinden dünyanın ilk kıtalar arası otomobil taşımacılığını gerçekleştirdi. OMSAN Lojistik Genel Müdürü Cömert Varlık, “Marmaray’ın sunduğu güvenli, çevreci ve hızlı ulaşım avantajını kullanarak uluslararası demiryolu taşımacılığına hız vereceğiz” dedi. 




OMSAN sadece depo değil komple çözüm sunuyor



Farklı lokasyonlarda konumlandırdığı depolarında birçok sektöre başarıyla hizmet sunan OMSAN, aynı zamanda dağıtım hizmetiyle depolama süreçlerini de destekliyor. Depolamanın, uçtan uca sundukları etkin tedarik zinciri yönetimi hizmetlerinde en önemli parçalardan biri olduğunu belirten OMSAN Lojistik Genel Müdürü Cömert Varlık, her bir müşteri için onların sistemlerine uygun özel projeler ürettiklerini ve tüm süreçlerde dijital sistemleri kullanarak, anlık takip ve ölçümlerle verimliliği artırdıklarını söyledi. 




Omsan Logistics logosunu değiştirdi


Yayın: 14-01-2022
Kategori: Lojistik

Omsan Logistics, lojistik sektöründe 45 yıla yaklaşan tecrübesini ve global oyuncu olma vizyonunu yenilenen logosuyla taçlandırdı. Dijitalleşmeyi, müşteri memnuniyetini ve yetişmiş insan unsurunu yeni logosunun odağına alan şirket, global bir lojistik hizmet sağlayıcısı olma hedefiyle güçlü büyümesini sürdürmeyi hedefliyor.




Omsan Logistics’in tren işletmeciliği hakkı 5 yıl daha uzatıldı



Omsan Logistics’in, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı’nın Türkiye’deki ulusal demiryolu hatlarında işletmecilik yapılabilmesine olanak sağlayan Demiryolu Emniyet Yönetim Sistemi (DEYS) belgesinin süresi 5 yıl daha uzatıldı. Türkiye’nin ilk özel tren işletmecisi unvanına sahip olan Omsan Logistics, ‘yeşil taşımacılık” olarak nitelenen demiryolu taşımacılığında geçen yıl Türkiye’de demiryolu ile gerçekleştirilen taşımalardaki payını yüzde 15’e çıkartarak özel firmalar içinde lider konuma geldi.